Greita paieška
Receptai
Draugai

Gardžioji grybų ir sūrio sriuba

Gardžioji grybų ir sūrio sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Grybai (miško su pievagrybiais) , 350 gramų
  • Bulvės , 5 vienetai
  • Svogūnai , 1
  • Sūris, lydytas , 70 gramų
  • Sviestas , 3 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai, smulkinti
  • Vanduo , 1,5 litro
  • Lauro lapai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Supilkite į puodą vandenį, sudėkite nuskustas ir supjaustytas gabaliukais bulves, dėkite lauro lapų, pipirų berkite druskos ir užkaiskite. Į keptuvę dėkite pusė sviesto ir sudėkite apkepti smulkintą svogūną. Kepinkite iki auksinės rusvos spalvos, o tada sudėkite juos į užvirusį vandenį. Tada ištirpinkite likusį sviestą ir apkepkite supjaustytus nedideliais gabaliukais grybus, o tada sudėkite juos į sriubą. Virkite apie 20 minučių. Baigiant virti sudėkite suplėšytą sūrį ir išmaišykite. Patiekiant, pabarstykite smulkintų žalumynų.

Receptą atsiuntė Vida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonus šaldytuvo kvapas išnyks, jai jame pastatysite puodelį šviežiai užplikytos dar šiltos kavos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Cukinija žiemai "Donecko" Marinuoti žiediniai kopūstai Kugelis su cukinija Grybų padažas Bulvės su grybais kaimiškai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!