Greita paieška
Receptai
Draugai

Gardžioji Mildos užkepėlė

Gardžioji Mildos užkepėlė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Makaronai , 1 pakelis
  • Mėsa, malta , 0,5 kilogramo
  • Svogūnai , 3 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Bazilikai , 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonėliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Fermentinis sūris , 200 gramų
  • Pievagrybiai , 8 vienetai
  • Aliejus
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinti svogūną ir apkepti įkaitintame aliejuje. Tada pridėti tarkuotas morkas ir dar šiek tiek pakepinti. Tada mėsą sumaišyti su kiaušiniu, keptuvės turiniu, druska bei prieskoniais. Gerai viską išmaišyti ir mase iškloti kepimo formą. Pašauti mėsą į orkaitę 20 - 30 min.

  2. Kol kepa mėsą, išvirti makaronus. Tada juos sukrėsti ant beveik iškepusios mėsos. Ant viršaus gražiai suberti tarkuotą sūrį, gražiai išdėlioti pjaustytus pievagrybius ir užbarstyti pipirų.

  3. Viską vėl pašauti į orkaitę ir kepti, kol viršus gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Grybų padažas Virti briuselio kopūstai su sviestu Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!