Greita paieška
Receptai
Draugai
Gardžioji Mildos užkepėlė
Kategorijos:
Makaronai ir ryžiai, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Makaronai , 1 pakelis
- Mėsa, malta , 0,5 kilogramo
- Svogūnai , 3 vienetai
- Morkos , 2 vienetai
- Česnakai , 3 skiltelės
- Bazilikai , 1 valgomasis šaukštas
- Raudonėliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai
- Druska
- Fermentinis sūris , 200 gramų
- Pievagrybiai , 8 vienetai
- Aliejus
- Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Susmulkinti svogūną ir apkepti įkaitintame aliejuje. Tada pridėti tarkuotas morkas ir dar šiek tiek pakepinti. Tada mėsą sumaišyti su kiaušiniu, keptuvės turiniu, druska bei prieskoniais. Gerai viską išmaišyti ir mase iškloti kepimo formą. Pašauti mėsą į orkaitę 20 - 30 min.
Kol kepa mėsą, išvirti makaronus. Tada juos sukrėsti ant beveik iškepusios mėsos. Ant viršaus gražiai suberti tarkuotą sūrį, gražiai išdėlioti pjaustytus pievagrybius ir užbarstyti pipirų.
Viską vėl pašauti į orkaitę ir kepti, kol viršus gražiai apskrus.
Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!