Greita paieška
Receptai
Draugai

Gardžioji Mildos užkepėlė

Gardžioji Mildos užkepėlė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Makaronai , 1 pakelis
  • Mėsa, malta , 0,5 kilogramo
  • Svogūnai , 3 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Bazilikai , 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonėliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Fermentinis sūris , 200 gramų
  • Pievagrybiai , 8 vienetai
  • Aliejus
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinti svogūną ir apkepti įkaitintame aliejuje. Tada pridėti tarkuotas morkas ir dar šiek tiek pakepinti. Tada mėsą sumaišyti su kiaušiniu, keptuvės turiniu, druska bei prieskoniais. Gerai viską išmaišyti ir mase iškloti kepimo formą. Pašauti mėsą į orkaitę 20 - 30 min.

  2. Kol kepa mėsą, išvirti makaronus. Tada juos sukrėsti ant beveik iškepusios mėsos. Ant viršaus gražiai suberti tarkuotą sūrį, gražiai išdėlioti pjaustytus pievagrybius ir užbarstyti pipirų.

  3. Viską vėl pašauti į orkaitę ir kepti, kol viršus gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Kreminė svogūnų sriuba Virtos “gėlytės” Virti briuselio kopūstai su sviestu Purūs blyneliai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!