Greita paieška
Receptai
Draugai
Gardžioji žuvis su grybais
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Lydeka , 1 vienetas
- Grybai, miško , 200 gramų
- Sūris, fermentinis , 100
- Grietinė , 3 vienetai
- Miltai , 1 valgomasis šaukštas
- Morkos , 1 vienetas
- Svogūnai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Lydeką gabalais supjaustyti ir virti apie 10 - 15 min. Tada išimti iš puodo ir sudėti ant riebalais pateptos skardos. Berti druskos bei pipirų. Grybus (geriausia voveraites) pakepinti keptuvėje su aliejumi ir smulkintais svogūnais. Dėti grietinės, berti truputi miltų ir ,maišant, dar šiek tiek patroškinti. Paruoštą padažą dėti ant žuvies, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti karštoje orkaitėje apie 15 minučių.
Receptą atsiuntė Alma
Gairės:
skani lydeka, lydekos receptas
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!