Greita paieška
Receptai
Draugai

Gardžioji žuvis su grybais

Gardžioji žuvis su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lydeka , 1 vienetas
  • Grybai, miško , 200 gramų
  • Sūris, fermentinis , 100
  • Grietinė , 3 vienetai
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Lydeką gabalais supjaustyti ir virti apie 10 - 15 min. Tada išimti iš puodo ir sudėti ant riebalais pateptos skardos. Berti druskos bei pipirų. Grybus (geriausia voveraites) pakepinti keptuvėje su aliejumi ir smulkintais svogūnais. Dėti grietinės, berti truputi miltų ir ,maišant, dar šiek tiek patroškinti. Paruoštą padažą dėti ant žuvies, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti karštoje orkaitėje apie 15 minučių.

Receptą atsiuntė Alma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tuno salotos Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Įdaryti makaronų vamzdeliai Žuvienė iš upėtakio Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!