Greita paieška
Receptai
Draugai

Garinta žuvis su rozmarinu ir arbata

Garinta žuvis su rozmarinu ir arbata
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Druska
  • Pipirai
Reikės:
  • Upėtakio filė , 4 vienetai
  • Citrinos sultys , 1 vienetas
  • Juoda arbata , 570 mililitrų
  • Pekino kopūstas , 4 vienetai
  • Rozamrinas , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Arbatą supilkite į vandeniui skirtą indą.

  2. Į garintuvo puodą įdėkite pekino kopūsto 4 lapus, ant jų druska bei pipirais pabarstytą bei citrinų sultimis apšlakstytą žuvies filė.

  3. Ant žuvies uždėkite rozmarino šakeles. Garinkite apie 15-20 min.

Receptą atsiuntė Katerina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Mieliniai čeburėkai Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai Čenakai Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!