Greita paieška
Receptai
Draugai

Garinta žuvis su rozmarinu ir arbata

Garinta žuvis su rozmarinu ir arbata
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Druska
  • Pipirai
Reikės:
  • Upėtakio filė , 4 vienetai
  • Citrinos sultys , 1 vienetas
  • Juoda arbata , 570 mililitrų
  • Pekino kopūstas , 4 vienetai
  • Rozamrinas , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Arbatą supilkite į vandeniui skirtą indą.

  2. Į garintuvo puodą įdėkite pekino kopūsto 4 lapus, ant jų druska bei pipirais pabarstytą bei citrinų sultimis apšlakstytą žuvies filė.

  3. Ant žuvies uždėkite rozmarino šakeles. Garinkite apie 15-20 min.

Receptą atsiuntė Katerina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainei bulves virkite įpylę šiek tiek acto - jos nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Folijoje kepta vištiena Pomidorų sriuba su ryžiais Karšti sumuštinukai su tunu Vištienos širdelių guliašas Dešrelės su bulvėmis Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!