Greita paieška
Receptai
Draugai

Garuose paruošti lašišos didkepsniai

Garuose paruošti lašišos didkepsniai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos didkepsniai , 2 vienetai
  • Ryžiai , 100 gramų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Žuvies prieskoniai , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės , 1 žiupsnelis
  • Krapai , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Brokoliai , 150 gramų
  • Pomidorai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalyti lašišos didkepsnius, pabarstyti juos druska, žuvies prieskoniais, aplaistyti išspaustomis citrinos sultimis ir apšlakstyti aliejumi.
    Pamarinuoti apie 20 minučių.

  2. Truputį pasūdytame vandenyje išvirti ryžius, išvirusius perpilti šaltu vandeniu.

  3. Užkaisti puodą su indu (sieteliu) garinimui.
    Brokolius išskirstyti žiedynais.
    Kai vanduo puode užverda, į garinimo indą sudėti lašišos didkepsnius ir brokolius.
    Garinti apie 20 minučių atsargiai pavartant.
    Šone atsargiai sudėti virtus ryžius, kad jie vėl sušiltų.

  4. Supjaustyti pomidorą skiltelėmis.

  5. Į lėkštę dėti vieną didkepsnį, apibarstyti jį petražolėmis.
    Ryžius dėti šalia, pabarstyti krapais.
    Garintus brokolius ir pomidorą dėti šalia didkepsnio ir pašlakstyti trupučiu aliejaus.

Receptą atsiuntė Alma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Arbūzas bus prinokęs, jei jo luoba blizgės, o pabeldus girdėsis švarus, skambus garsas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Šaltiena greitpuodyje Kepta vištiena su ryžiais Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės Kepti pievagrybiai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!