Greita paieška
Receptai
Draugai

Garuose virta lašiša

Garuose virta lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žirneliai , 500 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Salieras , 1 vienetas
  • Lašiša , 400 gramų
  • Druska
  • Pipirai
  • Vanduo
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą įpilkite 0,5-1 litrą vandens ir jį užvirinkite. Įberkite druskos. Toliau virkite ant didelės ugnies.

  2. Morkas supjaustykite, salierus stambiais kubeliais. Taip pat galite naudoti pirktinį šaldytų daržovių mišinį – tada nieko pjaustyti nereikės.

  3. Morkas ir salierus sudėkite garų puodą ar sietelį ir patalpinkite virš verdančios vandens. Uždenkite dangčiu ir garinkite 5-7 minutes.

  4. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ten šiltai laikysime daržoves, kol garuose virs lašiša.

  5. Pamaišykite. Sudėkite žirnelius ir garinkite dar 5 min. Iš esmės žirneliai turi tik sušilti.

  6. Visas daržoves sudėkite į lėkštę ir patalpinkite ją orkaitę.

  7. Lašiša supjaustykite į kelias stambias dalis. Nuimkite odą. Apibarstykite druska, pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Sudėkite į garų puodą ir virkite, kol mėsa kepsnelio viduje taps šviesiai rožinė. Priklausomai nuo kepsnelio storio 10-15 minučių. Lašišą sudėkite į lėkštę kartu su daržovėmis.

Receptą atsiuntė Jolita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Vištienos širdelių guliašas Sluoksniuotos tuno salotos Česnakinis padažas kebabams Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!