Greita paieška
Receptai
Draugai

Garuose virta lašiša

Garuose virta lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žirneliai , 500 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Salieras , 1 vienetas
  • Lašiša , 400 gramų
  • Druska
  • Pipirai
  • Vanduo
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą įpilkite 0,5-1 litrą vandens ir jį užvirinkite. Įberkite druskos. Toliau virkite ant didelės ugnies.

  2. Morkas supjaustykite, salierus stambiais kubeliais. Taip pat galite naudoti pirktinį šaldytų daržovių mišinį – tada nieko pjaustyti nereikės.

  3. Morkas ir salierus sudėkite garų puodą ar sietelį ir patalpinkite virš verdančios vandens. Uždenkite dangčiu ir garinkite 5-7 minutes.

  4. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ten šiltai laikysime daržoves, kol garuose virs lašiša.

  5. Pamaišykite. Sudėkite žirnelius ir garinkite dar 5 min. Iš esmės žirneliai turi tik sušilti.

  6. Visas daržoves sudėkite į lėkštę ir patalpinkite ją orkaitę.

  7. Lašiša supjaustykite į kelias stambias dalis. Nuimkite odą. Apibarstykite druska, pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Sudėkite į garų puodą ir virkite, kol mėsa kepsnelio viduje taps šviesiai rožinė. Priklausomai nuo kepsnelio storio 10-15 minučių. Lašišą sudėkite į lėkštę kartu su daržovėmis.

Receptą atsiuntė Jolita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apsinuodijus alkoholiu ar vaistais, padės stipri arbata su pienu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Paprasta lazanija su jautiena Bulvės su grybais kaimiškai Purūs blyneliai Dešrelės su bulvėmis Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!