Greita paieška
Receptai
Draugai

Garuose virti baklažanai

Garuose virti baklažanai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Baklažanai , 4 vienetai
  • Sojos padažas , 0,3 stiklinės
  • Juodas actas , 1 valgomasis šaukštas
  • Čili aliejus , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Sezamų aliejus , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Perpjaukite baklažanus taip, kad jie tilptų į garintuvą. Sudėkite juos į garintuvą, be lėkštės. Jei įdėsite su lėkšte, baklažanai apačioje nebus gerai išvirę.Virkite baklažanus garuose 15-20 minučių.

  2. Susmulkinkite česnaką.

  3. Dubenyje sumaišykite sojos padažą, actą, čili aliejų, česnaką, sezamo aliejų, druską ir cukrų.

  4. Valgydami supjaustykite baklažanus mažais gabaliukais, kuriuos merkite į padažą. Būkite atsargūs - patiekalas gana aštrus.

  5. Vietoje virimo garuose, galima tiesiog virti. Verdant garuose išlieka natūralesnis skonis.

Receptą atsiuntė Donata
Komentarai1
testeris

tai taip taip idomiai

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei, nukėlę nuo ugnies, kiaušinius iškart panardinsite į šaltą vandenį, jie geriau nusilups ir kiaušinio trynys nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mieliniai čeburėkai Troškintos kiaulienos kepenėlės Pekino kopūstų salotos Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!