Greita paieška
Receptai
Draugai

Garuose virti baklažanai

Garuose virti baklažanai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Baklažanai , 4 vienetai
  • Sojos padažas , 0,3 stiklinės
  • Juodas actas , 1 valgomasis šaukštas
  • Čili aliejus , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Sezamų aliejus , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Perpjaukite baklažanus taip, kad jie tilptų į garintuvą. Sudėkite juos į garintuvą, be lėkštės. Jei įdėsite su lėkšte, baklažanai apačioje nebus gerai išvirę.Virkite baklažanus garuose 15-20 minučių.

  2. Susmulkinkite česnaką.

  3. Dubenyje sumaišykite sojos padažą, actą, čili aliejų, česnaką, sezamo aliejų, druską ir cukrų.

  4. Valgydami supjaustykite baklažanus mažais gabaliukais, kuriuos merkite į padažą. Būkite atsargūs - patiekalas gana aštrus.

  5. Vietoje virimo garuose, galima tiesiog virti. Verdant garuose išlieka natūralesnis skonis.

Receptą atsiuntė Donata
Komentarai1
testeris

tai taip taip idomiai

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Purūs keksiukai Bulvės su grybais kaimiškai Sūrio padažas makaronams Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!