Greita paieška
Receptai
Draugai

Gaspačio sriuba

Gaspačio sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Šaltos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Agurkai , 150 gramų
  • Paprika , 150 gramų
  • Pomidorai , 150 gramų
  • Raudonasis svogūnas , 70 gramų
  • Pomidorų sultys , 2 stiklinės
  • Raudonasis vyno actas , 125 mililitrai
  • Alyvuogių aliejus , 80 mililitrų
  • Tabasko padažas , 2 lašai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite agurkus ir supjaustykite kartu su kitomis daržovėmis. Sudėkite į indą, supilkite pomidorų sultis, actą, pirmo spaudimo alyvuogių aliejų ir Tabasko padažą. Pabarstykite druskos, pipirų ir išmaišykite.

  2. Atskirkite pusę masės. Vieną dalį sutrinkite blenderiu ir supilkite atgal į dubenį. Gerai išmaišykite ir įdėkite į šaldytuva 4 - 6 valandoms. Išimkite prieš tiekiant ant stalo. Lėkštes papuoškite žalumynais.

Receptą atsiuntė Gabija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Žemaičių blynai su faršu Silkė su cinamonu Naminė pica Grybų padažas Žuvies vyniotinis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!