Greita paieška
Receptai
Draugai

Geltonųjų serbentų pyragas

Geltonųjų serbentų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Geltonųjų serbentų (galima ir kitų rugščių vaisių ar uogų) , 400 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Miltų , 150 mililitrų
  • cukraus , 100 mililitrų
  • Aguonų , 5 arbatiniai šaukšteliai
  • Sodos , 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė , 1 arbatinis šaukštelis
  • Riebalų (svieto,margarino ar aliejaus) , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutrinti geltonuosius serbentus be cukraus atskirame dubenyje. Į kitą dubenėlį įmušame kiaušinius, suberiame cukrų, miltus, aguonas. Stiklinėje nugesiname sodą su grietine ir supilame į bendrą dubenį kur ruošiama tešla.

  2. Tada viską gerai išmaišome iki vientisumo. Ištepame riebalais skardą. Įpilame pusę masės į skardą. Mase ištepame visą skardą, tada supilame geltonuosius serbentus ir ant jų likusia tešlos masę supilame.

  3. Šauname į 180 laipsnių orkaitę ir kepame apie 40 min.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Faršu įdarytos paprikos Sumuštinukai su lašiša ir citrina Silky Orange Rikotos sūrio pyragas Sūrio padažas makaronams Krabų lazdelių suktinukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!