Greita paieška
Receptai
Draugai

Geriausias “GLUHWEIN” receptas

Geriausias “GLUHWEIN” receptas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cinamonas , 1 vienetas
  • Vynas, „Gluhwein“ , 1 litras
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo , 100 mililitrų
  • Muskatas
  • Apelisinų žievelė
  • Juodi pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Puode maišant stipriai įkaitinkite visus prieskonius. Supilkite vandenį ir puodą nukelkite nuo kaitros, palikite keletui minučių atvėsti. Į vandens bei prieskonių mišinį supilkite vyną bei cukrų, viską po truputi kaitinkite, kol cukrus ištirps, o vynas pasidarys karštas. Neužvirkite. Pilkite į termosą, apsirenkite šiltai ir eikite į lauką su mylimuoju stebėti žvaigždžių. Skanaus!

  2. Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai

  3. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai Troškintos kiaulienos kepenėlės Purūs keksiukai Virti briuselio kopūstai su sviestu Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!