Greita paieška
Receptai
Draugai

Gervuogių pyragas

Gervuogių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Cukraus pudra , 90 gramų
  • Sviestas , 120 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Gervuogės , 2 stiklinės
  • Citrina , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti miltus, cukrų, sviestą kol mišinys taps trupininės konsistencijos, tuomet įmušti kiaušinį. Iš masės suformuoti storą blyną, jį įvynioti į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve bent 30 min.

  2. Kol masė sustings, gervuoges (arba pasirinktas uoga) apdoroti, sudėti į dubenį, apibarstyti cukraus pudra ir išspausti citrinos sultis.

  3. Ištraukus tešlą iš šaldytuvo, ją iškočioti ir įkaitinti orkaitę iki 200°C.
    Atsidėti dalį tešlos (juostelėms), likusią dalį suformuoti kepimo formoje, taip, kad susiformuotų dubuo. Į tešlą suberti uogų masę, bei viršuje iškloti tešlos juosteles. Pašauti į orkaitę ir kepti 20 - 30 min.

Receptą atsiuntė Austė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Vištienos kepsniukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Žuvienė iš upėtakio Porų mišrainė su kumpiu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!