Greita paieška
Receptai
Draugai

Gervuogių pyragas

Gervuogių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Cukraus pudra , 90 gramų
  • Sviestas , 120 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Gervuogės , 2 stiklinės
  • Citrina , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti miltus, cukrų, sviestą kol mišinys taps trupininės konsistencijos, tuomet įmušti kiaušinį. Iš masės suformuoti storą blyną, jį įvynioti į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve bent 30 min.

  2. Kol masė sustings, gervuoges (arba pasirinktas uoga) apdoroti, sudėti į dubenį, apibarstyti cukraus pudra ir išspausti citrinos sultis.

  3. Ištraukus tešlą iš šaldytuvo, ją iškočioti ir įkaitinti orkaitę iki 200°C.
    Atsidėti dalį tešlos (juostelėms), likusią dalį suformuoti kepimo formoje, taip, kad susiformuotų dubuo. Į tešlą suberti uogų masę, bei viršuje iškloti tešlos juosteles. Pašauti į orkaitę ir kepti 20 - 30 min.

Receptą atsiuntė Austė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuotos šparaginės pupelės Šparaginių pupelių sriuba Nugarinės šašlykas Naminiai kotletai Zrazai su trimis įdarais Kopūstų ir porų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!