Greita paieška
Receptai
Draugai

Gintarėlis

Gintarėlis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 2

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 150 gramų
  • Cukrus , 1,3 stiklinės
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Varškė , 600 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Šaltą sviestą sutarkuoti stambia tarka, rankomis sumaišyti su dviem stiklinėm miltų, druska ir stikline cukraus, kol susidarys trupinukai.

  2. 2/3 trupinių supilti į kepimo skardelę (~25 x 35-38 cm).

  3. Visus likusius produktus (varškę, kiaušinius, šaukštą miltų ir 1 - 2 šaukštus cukraus) sumaišyti ir įdarą išpilti ant trupinių. Užbarstyti likusiais trupiniais.

  4. Kepti 180 C apie 45 - 50 min.

Komentarai2
Simona

Labai patiko,vyrai valgė pirštus apsilaižydami.;}}

Ugnė

Padas nelabai koks gavosi, ir trūko kokios uogienės įdarui, bet šiaip tai tikrai skanus. ;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Naminė pica Kepta žuvis marinate Virtos “gėlytės” Mieliniai čeburėkai Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!