Greita paieška
Receptai
Draugai

Gintariniai saldainiai

Gintariniai saldainiai
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lazdyno riešutai , 200 gramų
  • Razinos , 200 gramų
  • Cukrus , 300 gramų
  • Sviestas , 80 gramų
  • Vanduo , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirma paskrudiname riešutus įkaitintoje keptuvėje, leidžiame jiems atvėsti.

  2. Tuomet į puodą, supilame visą cukrų, įpilame šaukštą vandens, įdedame sviestą. Nuolat maišydami ant mažos ugnies, kaitiname, kol visa masė virs karamele.

  3. Susmulkintus, sumaišytus su razinomis riešutus beriame į karamelę. Iš gautos masės darome saldainių formas ir paliekame visiškai sustingti.

Receptą atsiuntė Neringa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Orkaitėje troškinti balandėliai Purūs keksiukai Įdaryti makaronų vamzdeliai Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Zrazai su trimis įdarais Marinuoti šonkauliukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!