Greita paieška
Receptai
Draugai

Glazūruota antiena su lazdyno riešutais, miško uogomis ir varškės kremu

Glazūruota antiena su lazdyno riešutais, miško uogomis ir varškės kremu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Antiena (file) , 5 gabalai
  • Žemuogės , 1
  • Spanguolės , 1
  • Mėlynės , 1
  • Lazdyno riešutai
  • Brendis
  • Pipirai
  • Brendis , 15 gramų
Kremui:
  • Varškė
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Medus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Krapai (šviežios šakelės) , 3 vienetai
  • Česnakai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Antienai. Antienos krūtinėlę nusausinti popieriniu rankšluostėliu ir įpjauti odelę langeliais, ant viršaus užberti druskos. Paruoštą krūtinėlę dėti į neįkaintiną keptuvę odele žemyn ir kepti apie 7 minutes, tuomet apversti. Kai krūtinėlė bus iškepta, perdėti ją į kepimo skardą ir kepti iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 5 minutes. Tada supjaustyti antieną nedideliais gabaliukais.

  2. Uogų padažui.. Į keptuvę suberti cukrų ir kaitinti cukrų, kol jis išsilydis. Sudėti sviestą, įpilti truputį brendžio ir ,maišant, dar šiek tiek pakaitinti. Tada į keptuvę suberti uogas ir išjungti ugnį bei gerai išmaišyti.

  3. Varškės kremui. Per sietelį pertrintą varškę sumaišyti su grietine, susmulkintu česnaku bei krapais, medumi, druska, pipirais.

  4. Į sausą keptuvę suberti riešutus kartu su prieskoniais ir trumpai pakepinti.
    Į lėkštę dėti antienos griežinėlius, šaukštą varškės kremo, berti lazdyno riešutų ir viską aplieti miško uogų padažu.

    Skanaus!

Čiop Čiop
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vermutas su toniku Šašlykas ruoštas majoneze Maltos vištienos Kijevo kotletai Cukinija žiemai "Donecko" Virtos “gėlytės” Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!