Greita paieška
Receptai
Draugai

Graikiškas apkepas

Graikiškas apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Daržovių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kalafiorai , 2 kilogramai
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Morkos , 3 vienetai
  • Grybai , 200 gramų
  • Rūkytas kumpis , 200 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 mililitrų
  • Fermentinis sūris , 200 gramų
  • Miltai , 1,5 valgomojo šaukšto
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite kalafiorus kartu su morkomis. Pasistenkite nepervirti. Palikite atvėsti.

  2. Į tą laiką supjaustykite rūkytą kumpį, morkas, svogūnus ir grybus. Viską apkepkite.

  3. Sumaišykite miltus su grietinėle ir užvirinkite. Tuomet sudėkite pusę sutarkuoto sūrio. Išmaišykite, bet nevirkite.

  4. Sumaišykite visus ingredientus, sudėkite į kepimo formą ir ant viršaus pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu. Kepkite, kol apskrus sūris – 10 minučių 190 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Goda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos Virtos “gėlytės” Česnakinis padažas kebabams Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!