Greita paieška
Receptai
Draugai

Graikiškas apkepas

Graikiškas apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Daržovių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kalafiorai , 2 kilogramai
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Morkos , 3 vienetai
  • Grybai , 200 gramų
  • Rūkytas kumpis , 200 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 mililitrų
  • Fermentinis sūris , 200 gramų
  • Miltai , 1,5 valgomojo šaukšto
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite kalafiorus kartu su morkomis. Pasistenkite nepervirti. Palikite atvėsti.

  2. Į tą laiką supjaustykite rūkytą kumpį, morkas, svogūnus ir grybus. Viską apkepkite.

  3. Sumaišykite miltus su grietinėle ir užvirinkite. Tuomet sudėkite pusę sutarkuoto sūrio. Išmaišykite, bet nevirkite.

  4. Sumaišykite visus ingredientus, sudėkite į kepimo formą ir ant viršaus pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu. Kepkite, kol apskrus sūris – 10 minučių 190 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Goda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams Vištienos kotletai su pievagrybiais Grybų padažas Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!