Greita paieška
Receptai
Draugai
Graikiškas apkepas
Kategorijos:
Daržovių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Kalafiorai , 2 kilogramai
- Svogūnai , 2 galvos
- Morkos , 3 vienetai
- Grybai , 200 gramų
- Rūkytas kumpis , 200 gramų
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 mililitrų
- Fermentinis sūris , 200 gramų
- Miltai , 1,5 valgomojo šaukšto
- Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Išvirkite kalafiorus kartu su morkomis. Pasistenkite nepervirti. Palikite atvėsti.
Į tą laiką supjaustykite rūkytą kumpį, morkas, svogūnus ir grybus. Viską apkepkite.
Sumaišykite miltus su grietinėle ir užvirinkite. Tuomet sudėkite pusę sutarkuoto sūrio. Išmaišykite, bet nevirkite.
Sumaišykite visus ingredientus, sudėkite į kepimo formą ir ant viršaus pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu. Kepkite, kol apskrus sūris – 10 minučių 190 laipsnių temperatūroje.
Receptą atsiuntė Goda
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!