Greita paieška
Receptai
Draugai

Granatų punšas

Granatų punšas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Likeriai, Putojantis vynas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sultys, granatų , 1,5 stiklinės
  • Kriaušių sultys , 1 stiklinė
  • Apelsinų likeris , 60 mililitrų
  • Alitos putojantis vynas , 700 mililitrų
  • Ledas
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame inde sumaišykite sultis ir apelsinų likerį.

  2. Tada palengva supilkite putojantį vyną.

  3. Tiekite su ledukais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Faršu įdarytos paprikos Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Purūs keksiukai Bulvės su grybais kaimiškai Trešnių trauktinė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!