Greita paieška
Receptai
Draugai

Greita ir skani užkepėlė

Greita ir skani užkepėlė
Rekomenduojame:
Įvertino 29 lankytojai 7

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 pakelis mažų barankėlių, apie 150 gr faršo, žiupsnelis mėgstamų mėsos prieskonių, truputis fermentinio sūrio bei šiek tiek majonezo

  2. Barankėles apie 15 minučių palaikau užmerktas vandenyje,kad šiek tiek išbriktų. Tuo tarpu pasiruošiu faršą su mėgstamais prieskoniais. Paruoštą mėsytę dėdu į barankėlės viduriuką, o ant viršaus užtarkuoju fermentinio sūrio ir uždedu trupuką majonezo. Kepu orkaitėje apie 15-20 minučių. Skanaus!!!!!Tokia užkepėlė puikiai tinka pavaišinti netikėtai užklupusius svečius:)

Komentarai7
Rasa Šmulkštytė

bandysim.Labai gudriai sugalvota...pagal viską neturėtų faršas išbėgti,gal reikia įdėti džiūvėsių.Jai išklosi dugną sūriu,tai prilips.

Rasa Šmulkštytė

bandysim.Labai gudriai sugalvota...pagal viską neturėtų faršas išbėgti,gal reikia įdėti džiūvėsių.Jai išklosi dugną sūriu,tai prilips.

nijole

Ar nereikia iškloti dugno sūriu, kad faršas neišbėgtų?

renata

:)geras

Indrė

būtinai reiks pabandyti pasigaminti:)

zivile

manau, kad tikrai nereikalaujantis daug laiko skanumelis

jolanta kasputienė

na tikrai šaunu...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos daržovės bus skanesnės, jei verdant įbersite žiupsnelį cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Įdaryti makaronų vamzdeliai Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Čenakai Česnakinis padažas kebabams Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!