Greita paieška
Receptai
Draugai

Greitas plovas

Greitas plovas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Ryžiai , 200 gramų
  • Malta mėsa , 500 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Reikės gilėsnės keptuvės su dangtčiu. Apkepinti maltą mėsą, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus, prieskonius ir morkas, sutarkuotas per burokinę tarką, viską dar pakepinti, kol suminkštės morkos ir svogūnai.

  2. Paskui supilti sausus ryžius, įpilti vandens 500 ml, įdėti prieskonių pagal skonį ir uždengus keptuvę troškinti 30-35 min ant silpnos ugnies.

  3. Valgyti galima su pomidoru padažu ar kečupu.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė sonata
Komentarai3
ašai

Uždengus keptuvę :DDD

EDCartel

Mano mama tai ne taip daro -_-

Viktorija

Skanu, tik pyliau daugiau vandens vis po truputį, nes , nors troškinau ant pačios silpniausios ugnies, svilo truputį prie keptuvės :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Burokėlių salotos Dešrelės su bulvėmis Vištienos kepsniukai Sūrio padažas makaronams Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!