Greitas žuvies pyragas
- Sluoksniuota tešla, bemielė , 1 pakelis
- Žuvis , 500 gramų
- Svogūnai , 1 vienetas
- Morkos , 2 vienetai
- Pievagrybiai , 5 vienetai
- Prieskoniai (kokius mėgstate) , 2 valgomieji šaukštai
Svogūnus susmulkinti, morkas sutarkuoti. Pakepinti keptuvėje, kol truputį suminkštės.
Tešlą atšildyti ir padalinti į dvi dalis. Vieną dalį iškočioti.
Ant lakšto išdėlioti žuvį, ant jos dėti svogūnus ir morkas, pievagrybius, užberti prieskonius.
Iškočioti antrą dalį tešlos ir uždėti ant pirmosios, išeina kaip uždaras pyragas. Viršų pabadyti arba truputį įpjauti. Patepti kiaušinio plakiniu.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųZomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą