Greiti kiaulienos piršteliai
- Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
- Aitriosios paprikos milteliai , 1 žiupsnelis
- Petražolės , 1 pundelis
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos filė , 0,5 kilogramo
- Prieskoniai mėsai , 1 žiupsnelis
Kiaulieną supjaustyti trumpomis juostelėmis ir sutrynus prieskoniais palaikyti šaldytuve.
Tuo tarpu padaryti padažą: sumaišyti majonezą su pomidorų padažu, prieskonių berti pagal skonį, aitriųjų paprikų nedaug, jei ir mėgstama aštriau patartina nepadauginti, įmaišyti smulkintų petražolių arba kitokių žolelių.
Pabaigus padažą išimti mėsos gabakliukus ir pavoliojus miltuose kepti ant aliejaus. Geriausia rinkitis saulėgrąžų aliejų, bet tai neturi didelės reikšmės.
Iškeptus kiaulienos pirštelius patartina vagyti atšaldytus, pamirkius padaže.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųZomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą