GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA
LYDEKA; PRIESKONIAI; 2MORKOS; 2SVOGŪNAI; grietinėlės 200gr.; petražolių; druska , pipirai;
žuvytę susipjauste gabaliukais ir suprieskoniavę ir apsiviliojus niltais apkepame keptuvėje iš abiejų pusių;žuvytę persidedame į puodą ;o toj pačioj keptuvėj pakepiname puzžiedžiais pjaustytus svogūnus bei tarkuotas morkas;aš dar puse paprikos sudėjau;pilame viską ant žuvies ;kur ipilame trupučiuką vandens-kai pasitroškina 5min. supilame grietinėlę iberiam pipiriukų druskos ir silpnai troškinam apie 10-15 min.suberiam žalumynus ...Skanaus
- Komentuoti

siandiena gaminsiu

gal ir skanu, ale rašė tai visiškai neraštinga. Vietomis šifruot net reik, ką norėjo pasakyti.

Nerealiai:)

vau:) kaip norėčiau:)

Skaniai padaryta!!!

jooooo...tik gaila ,kad vyras ne žvejys :)))dažniau pasmaguriautume ;)

seniai bevalgiau taip paruosta lydeka, labai skanu
Panašūs receptai
Daugiau receptųMišrainei bulves virkite įpylę šiek tiek acto - jos nepatamsės.
Rodyti kitą patarimą