Greita paieška
Receptai
Draugai

GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA

GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA
Rekomenduojame:
Įvertino 18 lankytojų 7

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. LYDEKA; PRIESKONIAI; 2MORKOS; 2SVOGŪNAI; grietinėlės 200gr.; petražolių; druska , pipirai;

  2. žuvytę susipjauste gabaliukais ir suprieskoniavę ir apsiviliojus niltais apkepame keptuvėje iš abiejų pusių;žuvytę persidedame į puodą ;o toj pačioj keptuvėj pakepiname puzžiedžiais pjaustytus svogūnus bei tarkuotas morkas;aš dar puse paprikos sudėjau;pilame viską ant žuvies ;kur ipilame trupučiuką vandens-kai pasitroškina 5min. supilame grietinėlę iberiam pipiriukų druskos ir silpnai troškinam apie 10-15 min.suberiam žalumynus ...Skanaus

Komentarai7
emilija

siandiena gaminsiu

žvejys

gal ir skanu, ale rašė tai visiškai neraštinga. Vietomis šifruot net reik, ką norėjo pasakyti.

Asd

Nerealiai:)

renata

vau:) kaip norėčiau:)

Vita Macienė

Skaniai padaryta!!!

jolanta kasputienė

jooooo...tik gaila ,kad vyras ne žvejys :)))dažniau pasmaguriautume ;)

Sandra

seniai bevalgiau taip paruosta lydeka, labai skanu

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Ypatingieji kotletai Miltiniai blynai Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!