Greita paieška
Receptai
Draugai

Grietinėlėje troškinti ešeriai

Grietinėlėje troškinti ešeriai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Pabarstymui:
  • Svogūnų laiškai , 1 pundelis
Troškintam ešeriui:
  • Ešerys , 6 vienetai
  • Druska , 9 žiupsneliai
  • Sviestas , 60 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 250 gramų
  • Vanduo , 100 mililitrų
  • Druska , 3 žiupsneliai
  • Pipirai, juodieji , 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai , 4 vienetai
  • Krapai , 1 pundelis
  • Šalavijas , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdykite ešerius.

  2. Pakepkite svieste supjaustytus svogūnus ir morkas. Pirma į puodą sudėkite morkas su svogūnais, ant jų žuvį, užpilkite grietinėlės ir vandens, kad apsemtų žuvį. Sudėkite prieskonius ir virkite 30 minučių.

  3. Sudėkite į puodą morkas su svogūnais, ant jų žuvį, užpilkite grietinėlės ir vandens, kad apsemtų žuvį.

  4. Sudėkite prieskonius ir virkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Patiekalą pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sojos pupelių kotletai Brendžio kokteilis su sultimis Virtos “gėlytės” Raudonoji Mėrė Kukurūzai su medumi Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!