Greita paieška
Receptai
Draugai

Grietinėlėje troškinti ešeriai

Grietinėlėje troškinti ešeriai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Pabarstymui:
  • Svogūnų laiškai , 1 pundelis
Troškintam ešeriui:
  • Ešerys , 6 vienetai
  • Druska , 9 žiupsneliai
  • Sviestas , 60 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 250 gramų
  • Vanduo , 100 mililitrų
  • Druska , 3 žiupsneliai
  • Pipirai, juodieji , 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai , 4 vienetai
  • Krapai , 1 pundelis
  • Šalavijas , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdykite ešerius.

  2. Pakepkite svieste supjaustytus svogūnus ir morkas. Pirma į puodą sudėkite morkas su svogūnais, ant jų žuvį, užpilkite grietinėlės ir vandens, kad apsemtų žuvį. Sudėkite prieskonius ir virkite 30 minučių.

  3. Sudėkite į puodą morkas su svogūnais, ant jų žuvį, užpilkite grietinėlės ir vandens, kad apsemtų žuvį.

  4. Sudėkite prieskonius ir virkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Patiekalą pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Kepta žuvis marinate Naminė pica Vištienos širdelių guliašas Sūrio padažas makaronams Makaronai su pomidorais ir sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!