Greita paieška
Receptai
Draugai

Grietinėlės desertas

Grietinėlės desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Desertui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 500 gramų
  • Cukraus pudra , 200 gramų
  • Želatina , 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Uogienė , 12 valgomųjų šaukštų
  • Riešutai , 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną ištirpinkite piene, tik neužvirinkite. Po to leiskite, kad atvėstų.

  2. Į grietinėlę suberkite cukraus pudrą ir gerai išplakite.

  3. Į grietinėlę supilkite ir atvėsusią želatiną. Dar kartą išplakite.

  4. Į desertinius indelius sudėkite grietinėlės masę, ant viršaus uogienę ir smulkintus riešutus.

  5. Palikite šaldytuve per naktį, kad sutvirtėtų.

  6. Skanaus!

Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Krevetės grietinėlės padaže Dešrelės su bulvėmis Čirviniai blynai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!