Greita paieška
Receptai
Draugai

Grietinėlės desertas

Grietinėlės desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Desertui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 500 gramų
  • Cukraus pudra , 200 gramų
  • Želatina , 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Uogienė , 12 valgomųjų šaukštų
  • Riešutai , 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną ištirpinkite piene, tik neužvirinkite. Po to leiskite, kad atvėstų.

  2. Į grietinėlę suberkite cukraus pudrą ir gerai išplakite.

  3. Į grietinėlę supilkite ir atvėsusią želatiną. Dar kartą išplakite.

  4. Į desertinius indelius sudėkite grietinėlės masę, ant viršaus uogienę ir smulkintus riešutus.

  5. Palikite šaldytuve per naktį, kad sutvirtėtų.

  6. Skanaus!

Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Pikantiški vištienos kepsneliai Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Salotos su lašiša Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!