Greita paieška
Receptai
Draugai
Grietinėlės desertas
Kategorijos:
Šalti desertai, Desertai, saldumynai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Desertui:
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 500 gramų
- Cukraus pudra , 200 gramų
- Želatina , 4 valgomieji šaukštai
- Pienas , 200 mililitrų
- Uogienė , 12 valgomųjų šaukštų
- Riešutai , 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Želatiną ištirpinkite piene, tik neužvirinkite. Po to leiskite, kad atvėstų.
Į grietinėlę suberkite cukraus pudrą ir gerai išplakite.
Į grietinėlę supilkite ir atvėsusią želatiną. Dar kartą išplakite.
Į desertinius indelius sudėkite grietinėlės masę, ant viršaus uogienę ir smulkintus riešutus.
Palikite šaldytuve per naktį, kad sutvirtėtų.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!