Greita paieška
Receptai
Draugai

Grietinėlės padažas su paprika

Grietinėlės padažas su paprika
Grietinėlės padažas su paprika
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinėlė , 200 mililitrų
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas , 6 valgomieji šaukštai
  • Krapai , 1 pundelis
  • Svogūno laiškai , 1 pundelis
  • Paprika, saldžioji , 1 vienetas
  • Česnakai , 4 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinėlę (20 proc. riebumo) sumaišome su grietine (30 proc. riebumo) ir majonezu.

  2. Susmulkiname kelias šakeles krapų ir kelis svogūnų laiškus.

  3. Papriką (turėjau po pusę skirtingų spalvų) supjaustome kubeliais.

  4. Česnaką sugrūdame.

  5. Į grietinėlės mišinį įmaišome prieskonius, česnaką ir papriką bei žalumynus.

  6. Šis padažas labai tinka prie bulvinių ir mėsiškų apkepų.

Receptą atsiuntė Sidona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Įdaryti makaronų vamzdeliai Miltiniai blynai Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Lietiniai su dešrelėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!