Greita paieška
Receptai
Draugai

Grietinėlės padažas su paprika

Grietinėlės padažas su paprika
Grietinėlės padažas su paprika
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinėlė , 200 mililitrų
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas , 6 valgomieji šaukštai
  • Krapai , 1 pundelis
  • Svogūno laiškai , 1 pundelis
  • Paprika, saldžioji , 1 vienetas
  • Česnakai , 4 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinėlę (20 proc. riebumo) sumaišome su grietine (30 proc. riebumo) ir majonezu.

  2. Susmulkiname kelias šakeles krapų ir kelis svogūnų laiškus.

  3. Papriką (turėjau po pusę skirtingų spalvų) supjaustome kubeliais.

  4. Česnaką sugrūdame.

  5. Į grietinėlės mišinį įmaišome prieskonius, česnaką ir papriką bei žalumynus.

  6. Šis padažas labai tinka prie bulvinių ir mėsiškų apkepų.

Receptą atsiuntė Sidona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Keksiukai su spanguolėmis Kepta žuvis marinate Vengrijos agurkai Žemaičių blynai su faršu KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS
Reklama
Prisijunk prie mūsų!