Greita paieška
Receptai
Draugai

Grietininiai meduolėliai

Grietininiai meduolėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 300 gramų
  • Medus , 100 gramų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Grietinė , 50 gramų
  • Soda , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Medų kartu su cukrumi ištirpinti ir perpilti į dubenį. Į šiltą sirupą įmušti kiaušinius, supilti sodos tirpalą ir grietinėlę, įberti sugrūstus ir persijotus prieskonius ir maišant berti tiek miltų, kad tešlą būtų galima kočioti.

  2. Iškočioti 1 cm storio lakštą ir išpjaustyti mažus paplotėlius, aptepti juos kiaušinio baltymu, storai apibarstyti cukrumi ir sudėti ant sviestu išteptos skardos. Kepti 180 laipsnių orkaitėje maždaug 20 min.

Receptą atsiuntė Dalia
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Zrazai su trimis įdarais Vištienos širdelių guliašas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Krevetės grietinėlės padaže Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!