Greita paieška
Receptai
Draugai

Grikiais įdaryta paprika

Grikiais įdaryta paprika
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Grikiai , 1 stiklinė
  • Vištiena, file , 150 gramų
  • Paprika , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Džiūvėsiai , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikius ir vištieną išverdame pasūdytame vandenyje.

  2. Išvalome ir išskaptuojame paprikas. Vieną papriką perpjauname pusiau, kitą susmulkiname.

  3. Įkaitiname keptuvėje aliejų, jame pakepiname svogūnus, susmulkintą papriką ir česnakus. Sudedame išvirusią ir susmulkintą vištieną. Kepame, kol daržovės suminkštės ir paruduos.

  4. Dubenyje suberiame grikius, suberiam prieskonius, porą šaukštų džiūvėsių ir pabaigoje įmaišome pakepintas daržoves su vištiena.

  5. Paruoštas išskobtas paprikas guldome į skardą, išklotą folija arba kepimo popieriumi, jas pripildome iki viršaus grikių mase. Viską pašlakstome alyvų aliejumi, uždengiam folija ir kepam orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C temp. apie pusvalandį. Tada nuimame foliją ir kepame dar 15-20 min., kol viršus apskrus. Pateikiame su aštriu pomidorų ir salierų padažu.

Receptą atsiuntė Gintarė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Miltiniai blynai Purūs keksiukai Ypatingieji kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!