Greita paieška
Receptai
Draugai

Grikių blynai

Grikių blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Grikių miltai , 4 stiklinės
  • Vanduo , 4 stiklinės
  • Mielės , 25 gramai
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Stiklinę grikių miltų užpilkite viena stikline šalto vandens. Gerai išmaišykite.

  2. Supilkite 3 stiklines karšto vandens, išmaišykite ir sudėkite likusius miltus.

  3. Mieles ištrinkite su cukrumi, įmaišykite į tešlą, pabarstykite druska.

  4. Palikite tešlą 15-20 minučių, kad pakiltų.

  5. Kepkite blynus ir tiekite ant stalo. Skanaus!

Receptą atsiuntė Roberta
Komentarai2
Bite

Nuostabus receptas, aciu uz ji Roberta

Uzteks man ir vardo skype...

gal ir skanu,man dar ir todel,kad esu vegetare....

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Raugintų kopūstų sriuba Česnakinis padažas kebabams Burokėlių salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!