Greita paieška
Receptai
Draugai

Grikių „Katinėlis“

Grikių „Katinėlis“
Grikių „Katinėlis“ Grikių „Katinėlis“
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Papuošimui:
  • Dešra , 30 gramų
  • Alyvuogės , 1 vienetas
  • Fermentinis sūris , 10 gramų
  • Pomidorai , 5 gramai
Reikės:
  • Grikiai , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikius užpilti vandeniu ir virti apie 10 min.

  2. Grikių košę sudėti į lėkštę ir suformuoti katino galvą.

  3. Iš dešros išpjauti ausis ir „skruostus“. Pusė alyvuogės bus nosis.

  4. Akis išpjauti iš sūrio ir likusios alyvuogės puselės.

  5. Antakiai, tai krapai, o ūsai – svogūnų laiškai. Lūpos – pomidoro gabaliukas.

  6. Suformuoti galvą galima iš įvairių daržovių. Jei vaikai nemėgsta svogūnų laiškų, puikūs ūsai bus iš agurko ir t.t.
    Puošyba priklauso nuo Jūsų kūrybiškumo. ;)

Receptą atsiuntė Valentina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Čenakai Vištienos kepsniukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Grybų padažas Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!