Greita paieška
Receptai
Draugai

Grikių „Katinėlis“

Grikių „Katinėlis“
Grikių „Katinėlis“ Grikių „Katinėlis“
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Papuošimui:
  • Dešra , 30 gramų
  • Alyvuogės , 1 vienetas
  • Fermentinis sūris , 10 gramų
  • Pomidorai , 5 gramai
Reikės:
  • Grikiai , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikius užpilti vandeniu ir virti apie 10 min.

  2. Grikių košę sudėti į lėkštę ir suformuoti katino galvą.

  3. Iš dešros išpjauti ausis ir „skruostus“. Pusė alyvuogės bus nosis.

  4. Akis išpjauti iš sūrio ir likusios alyvuogės puselės.

  5. Antakiai, tai krapai, o ūsai – svogūnų laiškai. Lūpos – pomidoro gabaliukas.

  6. Suformuoti galvą galima iš įvairių daržovių. Jei vaikai nemėgsta svogūnų laiškų, puikūs ūsai bus iš agurko ir t.t.
    Puošyba priklauso nuo Jūsų kūrybiškumo. ;)

Receptą atsiuntė Valentina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Varškės apkepas Virtos “gėlytės” Tarkuotų bulvių virtinukai Kava kitaip Biskvitinis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!