Greita paieška
Receptai
Draugai

Grikių „Katinėlis“

Grikių „Katinėlis“
Grikių „Katinėlis“ Grikių „Katinėlis“
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Papuošimui:
  • Dešra , 30 gramų
  • Alyvuogės , 1 vienetas
  • Fermentinis sūris , 10 gramų
  • Pomidorai , 5 gramai
Reikės:
  • Grikiai , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikius užpilti vandeniu ir virti apie 10 min.

  2. Grikių košę sudėti į lėkštę ir suformuoti katino galvą.

  3. Iš dešros išpjauti ausis ir „skruostus“. Pusė alyvuogės bus nosis.

  4. Akis išpjauti iš sūrio ir likusios alyvuogės puselės.

  5. Antakiai, tai krapai, o ūsai – svogūnų laiškai. Lūpos – pomidoro gabaliukas.

  6. Suformuoti galvą galima iš įvairių daržovių. Jei vaikai nemėgsta svogūnų laiškų, puikūs ūsai bus iš agurko ir t.t.
    Puošyba priklauso nuo Jūsų kūrybiškumo. ;)

Receptą atsiuntė Valentina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Sluoksniuotos tuno salotos Dešrelės su bulvėmis Varškės pyragas su jogurtu Kepta vištiena su ryžiais Žemaičių blynai su varške
Reklama
Prisijunk prie mūsų!