Greita paieška
Receptai
Draugai

Grikių košė

Grikių košė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Grikiai , 1,5 stiklinės
  • Morkos , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Pievagrybiai , 700 gramų
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikius užpilkite vandeniu, kad virš grikių būtų apie 5-6 cm vandens ir virkite apie 20 minučių.

  2. Morkas sutarkuokite, svogūną sukapokite ir pakepinkite aliejuje apie 3 minutes.

  3. Po to sudėkite susmulkintus grybus ir pakepinkite dar apie 4 minutes.

  4. Į keptuvę sudėkite nukoštus grikius ir įberkite prieskonių.

  5. Išmaišykite ir troškinkite 10-15 minučių.

Receptą atsiuntė Vilma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Morkose yra daug karotino. Kad organizmas jo pasisavintų daugiau – sumaišykite morkas su grietine ar trupučiu riebalų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Sojos pupelių kotletai Vištienos kotletai su pievagrybiais Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Tarkuotų bulvių virtinukai Kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!