Greita paieška
Receptai
Draugai

Grikių košė

Grikių košė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Grikiai , 1,5 stiklinės
  • Morkos , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Pievagrybiai , 700 gramų
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikius užpilkite vandeniu, kad virš grikių būtų apie 5-6 cm vandens ir virkite apie 20 minučių.

  2. Morkas sutarkuokite, svogūną sukapokite ir pakepinkite aliejuje apie 3 minutes.

  3. Po to sudėkite susmulkintus grybus ir pakepinkite dar apie 4 minutes.

  4. Į keptuvę sudėkite nukoštus grikius ir įberkite prieskonių.

  5. Išmaišykite ir troškinkite 10-15 minučių.

Receptą atsiuntė Vilma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Vištienos kepsniukai Burokėlių salotos Virtos “gėlytės” Virtų bulvių cepelinai su mėsa Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!