Greita paieška
Receptai
Draugai

Grilyje kepta jautiena

Grilyje kepta jautiena
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jautienos šoninė , 1 vienetas
  • Prieskoniai žuviai , 3 valgomieji šaukštai
  • Ryžių actas , 0,3 stiklinės
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Imbieras , 1 valgomasis šaukštas
  • Aštrus padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonasis karis, milteliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Raudinasis karis, pasta , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite visus nurodytus prieskonius dideliame inde.

  2. Apvoliokite gautoje masėje šoninę. Darykite tai apie valandą kelis kartus.

  3. Turėkite omenyje, kad kambario temperatūroje mėsa greičiau įsimarinuoja.

  4. Galite mėsą šiek tiek įtrinti alyvuogių aliejumi.

  5. Kepkite šoninę ant griliaus. Taip pat galite panaudoti šiek tiek šviežio baziliko.

  6. Iškeptą šoninę palikite kelioms minutėms pravėsti ir pjaustykite skersai raumenų skaidulų. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Dovilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Taco Pekino kopūstų salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virti briuselio kopūstai su sviestu Naminė pica Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!