Greita paieška
Receptai
Draugai

Grilyje keptas ungurys

Grilyje keptas ungurys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Ungurys , 1 vienetas
  • Citrina , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Aliuminio folija sukarpoma maždaug 8 cm. kvadratėliais.

  2. Išvalytas ir išplautas ungurys supjaustomas gabaliukais.

  3. Kiekvienas jų pašlakstomas citrinos sultimis ir apibarstomas druska.

  4. Folija patepama aliejumi, marinuoti ungurio gabaliukai atskirai suvyniojami į foliją ir dedami į įkaitusį grilį 6-8 minutėms (kepimo laikas priklauso nuo porcijos dydžio).

  5. Išėmus (geriau ne su pirštais!) tiekiami papuošti citrinos griežinėliais.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tuno salotos Kiaulienos nugarinė su sūriu Naminė pica Virti briuselio kopūstai su sviestu Čenakai Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!