Greita paieška
Receptai
Draugai

Grilyje keptas ungurys

Grilyje keptas ungurys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Ungurys , 1 vienetas
  • Citrina , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Aliuminio folija sukarpoma maždaug 8 cm. kvadratėliais.

  2. Išvalytas ir išplautas ungurys supjaustomas gabaliukais.

  3. Kiekvienas jų pašlakstomas citrinos sultimis ir apibarstomas druska.

  4. Folija patepama aliejumi, marinuoti ungurio gabaliukai atskirai suvyniojami į foliją ir dedami į įkaitusį grilį 6-8 minutėms (kepimo laikas priklauso nuo porcijos dydžio).

  5. Išėmus (geriau ne su pirštais!) tiekiami papuošti citrinos griežinėliais.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Koldūnai iš kukurūzų miltų Kreminė svogūnų sriuba Grybų padažas Pyragas "Skenduolis" Sūrio padažas makaronams Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!