Greita paieška
Receptai
Draugai

Grilyje keptos dešrelės

Grilyje keptos dešrelės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pomidorai , 5 vienetai
  • Krapai , 1 žiupsnelis
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 1 vienetas
Garnyrui:
  • Brokoliai , 1 galva
  • Žiediniai kopūstai , 1 galva
  • Bulvės , 5 vienetai
Reikės:
  • Virtos KEPSNINĖS dešrelės, (Šių gaminių galima įsigyti prekybos centruose „Maxima XX ir XXX“) , 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Dešreles kepti 3-5 minutes grilyje.

  2. Žiedinius kopūstus ir brokolius apvirti vandenyje apie 7-10 minučių.

  3. Po to nusausinti.

  4. Bulves iškepti ar išvirti.

  5. Pomidorus (be odelių, nulupti galima greitai pomidorus palaikius kelias sekundes verdančiame vandenyje).

  6. Susmulkintus pomidorus sudėti į puodelį ir kaitinti apie 5-8 minutes.

  7. Po to viską sutrinti. Pridėti smulkintų krapų, petražolių, prieskonių ir kaitinti dar 1-2 minutes.

  8. Iškepusias dešreles patiekti su bulvėmis, brokoliais, žiediniais kopūstais ir pomidorų padažu.

Receptą atsiuntė Aurelija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bananų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos greičiau pernokina bananus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Čenakai Maltos vištienos Kijevo kotletai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!