Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybai kaimiškai

Grybai kaimiškai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Grybai , 500 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Džiūvėsėliai , 3 stiklinės
  • Sūris , 2 stiklinės
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus išvirti nedideliame vandens kiekyje, nuvarvinti per sietelį, grybų nuovirą ataušinti.

  2. Grybus apkepti su svogūnu ir sudėti į kepimo formą.

  3. Kiaušinių trynius išplakti su grietinėle ir džiuvėsiais, supilti grybų nuovirą, išmaišyti ir supilti ant grybų.

  4. Kepti įkaitintoje orkaitėję, baigiant kepti apibarstyti tarkuotu sūriu. Skanaus.

Komentarai1
genovaite

na jau ne su grybu nuoviru neeeee

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Helovyno punšas Žuvienė iš upėtakio Burokėlių salotos Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Silkė su cinamonu Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!