Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybais įdaryta vištiena

Grybais įdaryta vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Grybai , 1,5 stiklinės
  • Salierai , 0,5 stiklinės
  • Svogūnų laiškai , 0,3 stiklinės
  • Mairūnas , 1 žiupsnelis
  • Sviestas , 100 gramų
  • Sūris , 100 gramų
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Vištienai:
  • Vištienos krūtinėlės filė , 600 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Pienas , 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonieji pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Mažoje keptuvėje pakepinkite grybus su smulkintai salierais, svogūnų laiškais, mairūnu ir dviem šaukštais sviesto. Pabarstykite druskos, pipirų. Kepkite kol suminkštės daržovės.

  2. Su mėsos plaktuku pamuškite vištieną, kad gautųsi ploni gabaliukai, maždaug pusė centimetro storio.

  3. Ant kiekvieno gabaliuko dėkite grybų masės, šiek tiek tarkuoto sūrio ir gabaliuką sviesto.

  4. Suvyniokite ir susmeikite mediniu pagaliuku.

  5. Pasirinktame inde išplakite pieną, kiaušinį ir paprikos miltelius.

  6. Suktinukus pamirkykite plakinyje, tuomet džiuvėsėliuose ir dėkite į sviestu pateptą skardą.

  7. Ištirpinkite likusį sviesą ir pašlakstykite juo vištieną.

  8. Kepkite 35 minutes 170 laipnsių temperatūroje.

  9. Kelios pastabėlės:

    ingredientuose nurodytas jau susmulkintų daržovių kiekis - smulkinti grybai, salierai, svogūnų laiškai.

    Jums reikės dviejų vištienos krūtinėlių, t.y. keturių puselių.

Receptą atsiuntė Roberta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves atgaivinsite, jei jas valandai pamerksite į šaltą vandenį su actu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Paprikų ir pomidorų salotos Nugarinės šašlykas Marinuota strimele Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!