Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų apkepėlis

Grybų apkepėlis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Piebagrybiai , 500 gramų
  • Marinuoti kelmučiai , 200 gramų
  • Grietinėlė , 200 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Fermentinis sūris , 150 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintą svogūną kartu su stambiai supjaustytais pievagrybiais bei marinuotais kelmučiais pakepkite svieste.

  2. Kai grybai apkeps, įpilkite grietinėlę ir troškinkite 5 min. Viską sudėkite į kepimo formą, pabarstykite sutarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 min.

Receptą atsiuntė Dalia
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vengrijos agurkai Sūrio lazdelės KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Slyvų pyragas Žemaičių blynai su faršu Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!