Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų ikra

Grybų ikra
Rekomenduojame:
Įvertino 12 lankytojų 5

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Grybai , 1 kilogramas
  • Morkos , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:

Grybus išvirti, sumalti mėsmale, morkas sutarkuoti stambiai, svogūnus supjaustyti, apkepti ir taip pat sumalti mėsmale. Viską sumaišyti, pilti aliejaus, dėti druskos, pipirų pagal skonį ir troškinti 20-30 min. Sudėti į iškaitintus stiklainius. Ataušusius laikyti šaltai.

Komentarai5
Aušra

Aušra
Skanu, užsitepi ant duonytės ar bandelės,užsigeri arbatėle, puikus skanėstas.

Inga..

bet grybai apgaulingi,reikia truputi daugiau idėti,ir nerugs ir nereiks šaldytuvo...

Inga

Aš daugel metu gaminu,čia galima dėti ką nori,as supiaustyta kopūsta apverdu ir dedu,..laikau viską rusyje o ne šaldytuve nieks man nerūgsta..Reikia gerai morkas ištroškinti jos duoda rūgima iki galo neištroškintos,ir kai ragaujat atrodo druskos užtenka,b

vidimanta

koks pavadinimas grybu? ar baravyku ? piegrybu?

Renata

o man kazkaip surugsta po savaites, gal del neiskaitintu stiklainiu??

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai bus skanesni, jei juos virsite arba troškinsite piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Purūs keksiukai Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!