Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų ir laukinių ryžių salotos

Grybų ir laukinių ryžių salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Laukiniai ryžiai , 1 stiklinė
  • Sultinys , 2 stiklinės
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Porai , 3 vienetai
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Grybai , 250 gramų
  • Čiobreliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kepinti kaštonai , 0,2 stiklinės
  • Balzaminis actas , 0,2 stiklinės
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Rukola , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Troškinkite ryžius sultinyje ant labai mažos ugnies kol jie iki galo įsigers sultiniu. Po 40-50 minučių nuimkite juos nuo ugnies.

  2. Įkaitinkite sviestą keptuvėje.

  3. Kepkite porus, susmulkintus žiedeliais kol suminkštės (3-5 min).

  4. Sudėkite česnaką ir kepkite kol pasklis aromatas.

  5. Sudėkite grybus, čiobrelius, druską, pipirus ir kepkite 10-15 minučių.

  6. Sumaišykite ryžius, keptus ingredientus, kaštonus ir balzaminį actą.

  7. Tiekite lėkštėje kartu su rukola.

Receptą atsiuntė Tomas
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija žiemai "Donecko" Žemaičių blynai su faršu Keksas Keksiukai su spanguolėmis Įdaryti makaronų vamzdeliai Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!