Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų ir sūrio apkepas

Grybų ir sūrio apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Kiti apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Grybai, marinuoti , 450 gramų
  • Alyvuogių aliejus , 100 gramų
  • Garstyčios , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Miltai , 8 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Fermentinis sūris , 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenėlį supyliau aliejų, įmušiau kiaušinius, subėriau druską, pipirus ir išplakiau iki vientisos masės.

  2. Po to įdėjau garstyčių ir miltų. Dar kartą išplakiau.

  3. Į tešlą įmaišiau grybus ir sutarkuotą sūrį.

  4. Sukrėčiau į skardą ir kepiau 190 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.

  5. Skanaus!

Receptą atsiuntė Janina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Kreminė svogūnų sriuba Silkė su cinamonu Virti briuselio kopūstai su sviestu Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!