Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų padažas

Grybų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnų padažo,
    0,5 stiklinės susmulkintų pievagrybių ar baravykų, 1 šaukštelis kapoto ankštinio pipiro,
    1 šaukštas supjaustytų petražolių lapelių,
    2 šaukštai grietinės.

  2. Šviežius grybus kartu su kapotais svogūnais apkepinti svieste arba riebaluose. Džiovintus grybus iš pradžių išmirkyti,paskui rupiai supjaustyti. Ankštinius pipirus sudėti į verdantį padažą, supjaustytus petražolių lapelius - į jau išvirusį. Grietinės dėti daugiau, nei į svogūnų padažą.


    Patiekti prie veršienos, triušienos valgių, bei valgių iš faršo.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Virtos “gėlytės” Nugarinės šašlykas Zrazai su trimis įdarais Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!