Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų padažas

Grybų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnų padažo,
    0,5 stiklinės susmulkintų pievagrybių ar baravykų, 1 šaukštelis kapoto ankštinio pipiro,
    1 šaukštas supjaustytų petražolių lapelių,
    2 šaukštai grietinės.

  2. Šviežius grybus kartu su kapotais svogūnais apkepinti svieste arba riebaluose. Džiovintus grybus iš pradžių išmirkyti,paskui rupiai supjaustyti. Ankštinius pipirus sudėti į verdantį padažą, supjaustytus petražolių lapelius - į jau išvirusį. Grietinės dėti daugiau, nei į svogūnų padažą.


    Patiekti prie veršienos, triušienos valgių, bei valgių iš faršo.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daugiausiai vitaminų yra gūžinio arba žiedinio kopūsto kote. Jį galite nulupti ir sutarkuoti salotoms, ar tiesiog suvalgyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Vengrijos agurkai KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Pomidoru ir kiaušiniu salotos Ispaniškos pomidorų salotos Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!