Greita paieška
Receptai
Draugai
Grybų padažas
Kategorijos:
Padažai, marinatai, Vegetariški
Gaminimo instrukcija:
Svogūnų padažo,
0,5 stiklinės susmulkintų pievagrybių ar baravykų, 1 šaukštelis kapoto ankštinio pipiro,
1 šaukštas supjaustytų petražolių lapelių,
2 šaukštai grietinės.Šviežius grybus kartu su kapotais svogūnais apkepinti svieste arba riebaluose. Džiovintus grybus iš pradžių išmirkyti,paskui rupiai supjaustyti. Ankštinius pipirus sudėti į verdantį padažą, supjaustytus petražolių lapelius - į jau išvirusį. Grietinės dėti daugiau, nei į svogūnų padažą.
Patiekti prie veršienos, triušienos valgių, bei valgių iš faršo.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!