Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų rizotas

Grybų rizotas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Garnyrai, Salotos, garnyrai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šampinjonai , 125 gramai
  • Ryžiai , 400 gramų
  • Svogūnai , 40 gramų
  • Veršienos sultinys , 1200 mililitrų
  • Baltas vynas, sausas , 130 mililitrų
  • Parmezano sūris , 40 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Sviestas , 25 gramai
  • Pipirai, baltieji , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepinkite svogūnus svieste su aliejumi, sudėkite ryžius ir kepkite, kol taps permatomi.

  2. Įpilkite stiklinę vandens, sultinio, vyno. Kai ryžiai jį sugers, įpilkite daugiau skysčio, kol ryžiai bus išvirę al dente (šiek tiek kietoki).

  3. Sudėkite druską, pipirus, smulkintus pievagrybius ir tarkuotą parmezaną, išmaišykite.

  4. Išmok gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Nugarinės šašlykas Žuvienė iš upėtakio Marinuota strimele Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!