Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų salotos su actu

Grybų salotos su actu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Salotoms:
  • Pievagrybiai , 400 gramų
  • Balzaminis actas , 3 valgomieji šaukštai
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Alyvuogių aliejus , 50 mililitrų
  • Druska , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybai perpjaunami per pusę, didesni - į ketvirčius. Grybus sudedame į keptuvę ir pakaitinami ant aliejaus. Kepkite grybus, kartais pamaišant, kol gausis auksinės rudos spalvos.

  2. Pridėti druskos, pipirų ir balzaminio acto. Virkite ant didelės ugnies 1 minutę.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Želė tortas „Vasarėlė“ Mėsos troškinys su daržovėmis Grybų padažas Česnakinis padažas kebabams Vištiena su paprika
Reklama
Prisijunk prie mūsų!