Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų salotos su actu

Grybų salotos su actu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Salotoms:
  • Pievagrybiai , 400 gramų
  • Balzaminis actas , 3 valgomieji šaukštai
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Alyvuogių aliejus , 50 mililitrų
  • Druska , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybai perpjaunami per pusę, didesni - į ketvirčius. Grybus sudedame į keptuvę ir pakaitinami ant aliejaus. Kepkite grybus, kartais pamaišant, kol gausis auksinės rudos spalvos.

  2. Pridėti druskos, pipirų ir balzaminio acto. Virkite ant didelės ugnies 1 minutę.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Biskvitinis pyragas Tarkuotų bulvių virtinukai Dešrelės su bulvėmis Vištienos kotletai su pievagrybiais Kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!