Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų sriuba

Grybų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Konservuoti pievagrybiai , 150 gramų
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos , 2 vienetai
  • Vanduo , 2 litrai
  • Bulvės , 4 vienetai
  • Dešrelės , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas sutarkuojam per bulvinę tarką ir sudedame į vandenį arba sultinį, užvirimane ir verdame 10 min.

  2. Grybus permalame per mėsmalę ir pakepiname ant sviesto.

  3. Bulves, rūkytas dešreles arba rūkytą kumpį supjaustom gabaliukais.

  4. Į puodą dedame grybus, bulves, dešrelės gabaliukus. Paverdame apie 5 min, jei reikia pagardinam druska, įdedam grietinės. Skanaus

Receptą atsiuntė Jonė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant į vandenį įmesite svogūno galvutę arba kelias skilteles česnako.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Gardziosios sluoksines tuno salotos Grybų padažas Vištiena su paprika Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!