Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų sriuba

Grybų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Grybai , 500 gramų
  • Svogūnas , 1 galva
  • Morkos , 1 vienetas
  • Bulvės , 6 vienetai
  • Fermentinis sūris, tarkuotas , 2 valgomieji šaukštai
  • Lauro lapai , 2 lapai
  • Juodieji pipirai , 5 vienetai
  • Sviestas , 50 gramų
  • Vanduo , 3 litrai
  • Žalumynai , 1 pundelis
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite bulves, nuplaukite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

  2. Sutarkuokite morkas.

  3. Svogūnų nulupti ir smulkiai sukapoti.

  4. Grybus sudėti į verdantį vandenį, pridėti druskos ir virkite 15 minučių.

  5. Tuo tarpu, lengvai pakepinkite svieste ir morkos, ir svogūnus.

  6. Į sriubą pridėti bulvių. Supilame pakepintus svogūnus, morkas, suberiame lauro lapus, pipirus.

  7. Virkite 5-7 minutes ir pridėkite tarkuoto sūrio.

  8. Galiausiai suberiame smulkintus žalumynus. Gerai išmaišome ir paverdame dar 5 minutes.

Receptą atsiuntė Gitana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Makaronai su lašiša ir vyno bei grietinėlės padažu Marinuota strimele Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams Čenakai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!