Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų sriuba

Grybų sriuba
Grybų sriuba Grybų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Tirštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Grybai , 500 gramų
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Sultinys , 1 litras
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 mililitrų
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Bulvės , 200 gramų
  • Petražolės , 1 žiupsnelis
  • Morka , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus, morką supjaustyti plonais griežinėliais, svogūną sukapoti, jei dėsime bulvių – supjaustyti jas šiaudeliais.

  2. Pusę grybų kepti svieste apie 15 min., tuomet supilti sultinį, suberti morkas ir likusius grybus, troškinti dar 20 min.

  3. Jei dėsime bulvių, sudėti kartu ir jas. Jei – spagečius, makaronus sukrėsti vėliau, kad jie virtų apie 10 min.

  4. Grietinėlę suplakti su miltais ir atsargiai supilti į sriubą. Paskaninti druska, pipirais, petražolėmis ir kitais mėgstamais prieskoniais.

Receptą atsiuntė Mintautė
Komentarai1
aslen

megstu pievagrybius, virsiu kada

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Varškės apkepas Kreminė svogūnų sriuba Sūrio padažas makaronams Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!