Greita paieška
Receptai
Draugai

Grybų su grietine padažas

Grybų su grietine padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 2

Kategorijos: Padažai, marinatai
Gaminimo instrukcija:
  1. 250 g grybų
    2 šaukštai sviesto
    1 šaukštas miltų
    1 ¼ stiklinės mėsos sultinio
    2 šaukštai grietinės
    Petražolių
    Druskos

  2. Grybus supjaustyti ir apdžiovinti svieste (1 šaukštas). Miltus pakepinti su 1 šaukštu sviesto, atskiesti sultiniu ir sudėti troškintus grybus. Padažą sūdyti, įdėti susmulkintų petražolių. Virti protarpiais pamaišant. Jeigu padažas labai sutirštėjo, įpilti sultinio. Po to įdėti grietinę ir užvirinti.
    Skanaus...

Komentarai2
Aliona

labai skanu :)))) as dar svoguna pakepinta idejau :)))

jolanta kasputienė

superinis reikaliukas;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Valgant kopūstus, greičiau praeina fizinis ir protinis nuovargis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuoti žiediniai kopūstai Sūrio padažas makaronams Sojos pupelių kotletai Marinuotos šparaginės pupelės Cukinija žiemai "Donecko" Šparaginių pupelių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!