Guliašas
- Jautiena , 200 galvų
- Bulvės, supjaustytos , 3 vienetai
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai , 1 vienetas
- Česnakai , 2 skiltelės
- Kvietiniai miltai , 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorų pasta , 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus
- Juodieji pipirai
- Sviestas , 1 arbatinis šaukštelis
- Sultinys , 0,5 stiklinės
Atskirai sumaišykite miltus, pomidorų pastažą, sutrintą česnaką ir sviestą su trupučiu ataušusio sultinio.
Užkaiskite nedidelė kiekį vandens ir sudėkite virti bulves.Supjaustytą gabaliukais mėsą apkepkite karštame aliejuje. Vėliau sudėkite susmulkintą ar supjaustytą svogūną. Viskam apkepus, supilkite turimą padažą ir troškinkite apie 10 minučių.
Į verdantį pasūdytą vandenį (arba sultinį) sudėkite mėsą su svogūnais ir viską troškinkite ant m,ažos ugnies tol, kol mėsa taps minkštutė.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.
Rodyti kitą patarimą