Greita paieška
Receptai
Draugai

Guliašas

Guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jautiena , 200 galvų
  • Bulvės, supjaustytos , 3 vienetai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Kvietiniai miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorų pasta , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus
  • Juodieji pipirai
  • Sviestas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sultinys , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Atskirai sumaišykite miltus, pomidorų pastažą, sutrintą česnaką ir sviestą su trupučiu ataušusio sultinio.
    Užkaiskite nedidelė kiekį vandens ir sudėkite virti bulves.

  2. Supjaustytą gabaliukais mėsą apkepkite karštame aliejuje. Vėliau sudėkite susmulkintą ar supjaustytą svogūną. Viskam apkepus, supilkite turimą padažą ir troškinkite apie 10 minučių.

  3. Į verdantį pasūdytą vandenį (arba sultinį) sudėkite mėsą su svogūnais ir viską troškinkite ant m,ažos ugnies tol, kol mėsa taps minkštutė.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs blyneliai Kondensuoto pieno ir kriaušių pyragas Paprasta lazanija su jautiena Moliūgų sriuba su ryžiais Bulvės su grybais kaimiškai Marinuoti žiediniai kopūstai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!