Greita paieška
Receptai
Draugai

Guliašas šventiniam stalui

Guliašas šventiniam stalui
Guliašas šventiniam stalui
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 400 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Pomidorų padažas , 100 mililitrų
  • Pievagrybiai , 200 gramų
  • Morkos , 200 gramų
  • paprikos , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsa supjaustoma šiaudeliais ir pabarstoma mėsos prieskoniais. Mėsą kepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

  2. Visas daržoves supjaustome norimos formos gabaliukais ir kepiname keptuvėje.

  3. Apkeptas daržoves ir mėsą dedame į puodą, ten pilame stiklinę vandens, pomidorų padažą, bei kubelį vištienos sultinio. Patroškiname apie 30 minučių, kol daržovės suminkštės.

  4. Patiekiame su karštomis bulvėmis. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos daržovės Krabų lazdelių suktinukai Sluoksniuotos tuno salotos Silkė su cukinija Citrinų pyragas Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!