Greita paieška
Receptai
Draugai

Guliašas šventiniam stalui

Guliašas šventiniam stalui
Guliašas šventiniam stalui
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 400 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Pomidorų padažas , 100 mililitrų
  • Pievagrybiai , 200 gramų
  • Morkos , 200 gramų
  • paprikos , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsa supjaustoma šiaudeliais ir pabarstoma mėsos prieskoniais. Mėsą kepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

  2. Visas daržoves supjaustome norimos formos gabaliukais ir kepiname keptuvėje.

  3. Apkeptas daržoves ir mėsą dedame į puodą, ten pilame stiklinę vandens, pomidorų padažą, bei kubelį vištienos sultinio. Patroškiname apie 30 minučių, kol daržovės suminkštės.

  4. Patiekiame su karštomis bulvėmis. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Naminė pica Sūrio padažas makaronams Faršu įdarytos paprikos Troškintos kiaulienos kepenėlės Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!