Greita paieška
Receptai
Draugai

Guliašo sriuba

Guliašo sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Jautiena , 500 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Petražolės , 2 valgomieji šaukštai
  • Bulvės , 3 vienetai
  • Kopūstas , 200 gramų
  • Poras , 1 vienetas
  • Vanduo , 2 litrai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabalėliais ir pakepinti su įkaitintu aliejumi.

  2. Išmaišyti su miltais, įpilti vandens ir uždengus troškinti, pabaigoje suberti druska ir pipirus.

  3. Sriubai morkas, petražoles, porą ir kopūstus supjaustyti šiaudeliais, suberti į 1,5l verdančio vandens.

  4. Po 5 min, sudėti šiaudeliais pjaustytas bulves, įberti druskos, pipirų, sukrėsti guliašą ir truputį pavirti. Sriubą galima sutirštinti, įdėjus pakepintų miltų.

Receptą atsiuntė Toma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Silkė su cinamonu Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Burokėlių salotos Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!