Greita paieška
Receptai
Draugai
Guliašo sriuba
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Jautiena , 500 gramų
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Miltai , 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
- Morkos , 2 vienetai
- Petražolės , 2 valgomieji šaukštai
- Bulvės , 3 vienetai
- Kopūstas , 200 gramų
- Poras , 1 vienetas
- Vanduo , 2 litrai
Gaminimo instrukcija:
Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabalėliais ir pakepinti su įkaitintu aliejumi.
Išmaišyti su miltais, įpilti vandens ir uždengus troškinti, pabaigoje suberti druska ir pipirus.
Sriubai morkas, petražoles, porą ir kopūstus supjaustyti šiaudeliais, suberti į 1,5l verdančio vandens.
Po 5 min, sudėti šiaudeliais pjaustytas bulves, įberti druskos, pipirų, sukrėsti guliašą ir truputį pavirti. Sriubą galima sutirštinti, įdėjus pakepintų miltų.
Receptą atsiuntė Toma
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!