Greita paieška
Receptai
Draugai

Guliašo sriuba

Guliašo sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Tirštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pupelės , 100 gramų
  • Lupti pomidorai , 200 gramų
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Paprika , 2 vienetai
  • Morka , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Česnakas , 4 skiltelės
  • Prieskonių , 2 žiupsneliai
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Sojų padažas , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pupeles užmerkti iš anksto, mėsą supjaustyti mažais gabaliukais, pamarinuoti su prieskoniais, pipirais, sojų padažu.

  2. Mėsą apkepti keptuvėje, kol apskrus. Pupeles apvirti atskirame puode, nusunkti.

  3. Mėsą sudėti į puodą, kuriame virsite sriubą, įpilti vandens, kad per 1-2 pirštus semtų mėsa, sudėti laurų lapelius, kubeliais pjaustytą svogūną, kapotus česnakus, druskos ir troškinti, kol mėsa bus visiškai minkšta.

  4. Sudėti pupeles, įpilti verdančio vandens, pjaustytas morkas truputį pavirti, supilti šiek tiek smulkintus pomidorus su visomis sultimis, sudėti pjaustytas paprikas.

Receptą atsiuntė Kamilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daugiausiai vitaminų yra gūžinio arba žiedinio kopūsto kote. Jį galite nulupti ir sutarkuoti salotoms, ar tiesiog suvalgyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Kepta žuvis marinate Miltiniai blynai Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!