Greita paieška
Receptai
Draugai

Havajietiškas pyragas su ananasais

Havajietiškas pyragas su ananasais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 190 gramų
  • Cukrus , 190 gramų
  • Miltai , 130 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Konservuoti ananasai , 4 riekės
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Vanilės ekstraktas , 5 lašai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestu ištepkite 20 cm skersmens kepimo formą.

  2. 60 gramų sviesto gerai išsukite su 60 gramų cukraus ir juo padenkite formos dugną. Sudėkite konservuoto ananaso griežinėlius ar gabaliukus.

  3. Pyrago tešlai gerai išsukite likusį sviestą su likusiu cukrumi, įpilkite vanilės ekstrakto ir įmuškite kiaušinius. Viską gerai sumaišykite.

  4. Miltus sumaišykite su druska ir kepimo milteliais, suberkite į sviestą, išmaišykite ir įpilkite ananasų sirupo. Vėl viską gerai išmaišykite.

  5. Tešlą užpilkite ant ananasų ir atsargiai, tolygiai paskirstykite ją, kad nesugadintumėte pyrago viršaus (dugno).

  6. Kepkite 25 minutes iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  7. Iškepusį ir kiek pravėsusį pyragą apverskite ant lėkštės. Ananasai turi atsidurti viršuje.

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Troškintos kiaulienos kepenėlės Šviežių kopūstų sriuba Mėsos troškinys su daržovėmis Šašlykas orkaitėje Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!